PUBLICITATE
Sursa :: mangolovemom from Canva
Sos de roșii cu smântână
Sos clasic de roșii cu adaos de smântână pentru un gust mai bun și o consistență cremoasă. Ideal pentru paste sau ca un plus la carne.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 bucată The Onion
- 2 bucată căței de usturoi
- 400 g Roșii în conservă de tablă
- 200 ml cremă de gătit
- 1 bucată Păstaie de ardei roșu (opțional)
- 1 linguriță zahăr
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tăiate, prăjiți-le până se înmoaie și primesc o culoare aurie.
2. Pasul
Adăugați roșii conservate și un cățel de ardei roșu, dacă îl folosiți. Amestecați și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
3. Pasul
După 10 minute, adăugați sare, zahăr și condimente. Amestecați și apoi adăugați smântână pentru gătit.
4. Pasul
Lăsați sosul să fiarbă încă 10-15 minute sau până când ajungeți la consistența dorită.
5. Pasul
Sosul este gata și poate fi servit cu paste preferate sau cu carne. Poftă bună!