PUBLICITATE

Sursa :: mangolovemom from Canva

Sos de roșii cu smântână

Sos clasic de roșii cu adaos de smântână pentru un gust mai bun și o consistență cremoasă. Ideal pentru paste sau ca un plus la carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 400 g Roșii în conservă de tablă Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 bucată Păstaie de ardei roșu (opțional) Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tăiate, prăjiți-le până se înmoaie și primesc o culoare aurie.

2. Pasul

Adăugați roșii conservate și un cățel de ardei roșu, dacă îl folosiți. Amestecați și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.

3. Pasul

După 10 minute, adăugați sare, zahăr și condimente. Amestecați și apoi adăugați smântână pentru gătit.

4. Pasul

Lăsați sosul să fiarbă încă 10-15 minute sau până când ajungeți la consistența dorită.

5. Pasul

Sosul este gata și poate fi servit cu paste preferate sau cu carne. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou