PUBLICITATE

Sursa :: Stephen Barnes via Alamy

Sos de vin roșu

Un sos de vin roșu delicios și bogat, perfect servit cu carne de vită sau vânat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 ml vin roșu Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 1 Bucată morcov Adăugat la
  • 100 ml bulion de vită Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai piure de roșii Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai zahăr Adăugat la
  • 2 Frunze Dafin Adăugat la
  • 1 Sucursala Rosemary Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Pinch sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a prepara sosul de vin roșu, tăiați ceapa, usturoiul și morcovul în bucăți mici.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ceapa, usturoiul și morcovul până când se înmoaie.

3. Pasul

Adăugați pasta de roșii și zahărul și fierbeți-o scurt timp.

4. Pasul

Turnați vinul roșu în tigaie și lăsați-l să fiarbă aproximativ 10 minute pentru a evapora alcoolul.

5. Pasul

Adăugați supa de vită, frunzele de dafin și ramura de rozmarin. Lăsați sosul să fiarbă încă 10 minute.

6. Pasul

Treceți sosul printr-o sită pentru a elimina toate componentele solide. Trimiteți sosul înapoi în tigaie și lăsați-l să fiarbă la foc mic până atinge consistența dorită. Condimentați cu sare și piper după gust.

7. Pasul

Serviți sosul de vin roșu cald peste carnea aleasă. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou