Sursa :: udra from Getty Images
Suc de sfeclă murată
O băutură sănătoasă și plină de vitamine, ideală pentru zilele de iarnă. Proprietățile benefice ale sfeclei murate sunt bine cunoscute - este o sursă de probiotice, îmbunătățește digestia, întărește imunitatea. Sucul preparat este excepțional de gustos și, în același timp, ușor de preparat.
Ingrediente
- 500 g Sfecla murată
- 1 bucată lămâie
- 2 linguri miere
- 1 litri Aqua
Ultimele broșuri
Procedura
Taie sfecla murată în bucăți mai mici, pune-o în oală, toarnă apă peste ea și fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute.
După gătit, răciți sfecla la temperatura camerei.
După răcire, mutați sfecla în blender, adăugați sucul de lămâie și mierea. Amestecați până la un suc neted.
Streceți sucul printr-o sită pentru a elimina resturile de sfeclă.
Sucul de sfeclă murată este gata de servit. Îl poți păstra în frigider pentru câteva zile.