PUBLICITATE

Sursa :: udra from Getty Images

Suc de sfeclă murată

O băutură sănătoasă și plină de vitamine, ideală pentru zilele de iarnă. Proprietățile benefice ale sfeclei murate sunt bine cunoscute - este o sursă de probiotice, îmbunătățește digestia, întărește imunitatea. Sucul preparat este excepțional de gustos și, în același timp, ușor de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Sfecla murată Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 2 linguri miere Adăugat la
  • 1 litri Aqua Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Taie sfecla murată în bucăți mai mici, pune-o în oală, toarnă apă peste ea și fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

2. Pasul

După gătit, răciți sfecla la temperatura camerei.

3. Pasul

După răcire, mutați sfecla în blender, adăugați sucul de lămâie și mierea. Amestecați până la un suc neted.

4. Pasul

Streceți sucul printr-o sită pentru a elimina resturile de sfeclă.

5. Pasul

Sucul de sfeclă murată este gata de servit. Îl poți păstra în frigider pentru câteva zile.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou