PUBLICITATE
Supă de dovlecel
În timpul sezonului de dovlecei, pregătiți această supă cremă ușoară. Sănătoasă, gustoasă, nutritivă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 600 ml Supa
- 800 g dovlecei
- 1 ro Ulei de măsline rapiță
- usturoi
- 1 lingură Text: flux de lumină
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
Tăiem dovlecelul în inele de aprox. 1cm grosime și apoi în sferturi. Amestecăm cu ulei și punem pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Adăugăm și usturoiul întreg pe tavă. Coacem în cuptor la 190 grade timp de jumătate de oră. Încălzim supa. Adăugăm dovlecelul copt și strângem usturoiul. Amestecăm și adăugăm parmezan. Lăsăm să fiarbă și servim cu pâine prăjită și brânză rasă.