PUBLICITATE
Supă de dovlecel

Supă de dovlecel

În timpul sezonului de dovlecei, pregătiți această supă cremă ușoară. Sănătoasă, gustoasă, nutritivă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 600 ml Supa Adăugat la
  • 800 g dovlecei Adăugat la
  • 1 ro Ulei de măsline rapiță Adăugat la
  • usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Text: flux de lumină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.

Tăiem dovlecelul în inele de aprox. 1cm grosime și apoi în sferturi. Amestecăm cu ulei și punem pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Adăugăm și usturoiul întreg pe tavă. Coacem în cuptor la 190 grade timp de jumătate de oră. Încălzim supa. Adăugăm dovlecelul copt și strângem usturoiul. Amestecăm și adăugăm parmezan. Lăsăm să fiarbă și servim cu pâine prăjită și brânză rasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou