PUBLICITATE

Sursa :: botamochi from Getty Images

Supă de varză

Este una dintre acele supe pe care le-am făcut de nenumărate ori. Acest tip de supă de varză mă face fericită în zilele de iarnă și este un fel de mâncare care nu duce lipsă nici de gust, nici de nutriție.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Căpățână mai mică de varză Adăugat la
  • 1 bucată morcovi mari Adăugat la
  • 1 bucată Pătrunjel Adăugat la
  • 1 bucată țelină Adăugat la
  • 150 grame Slănină englezească Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 Linguri Unt Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 112 litru Bulion Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • Crenguță de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Tăiați varza în tăiței subțiri. Nu vă faceți griji, poate fi un pic dificil, dar rezultatul merită. 2. Tăiați șunca în bucăți mai mici și prăjiți-o în untul topit împreună cu ceapa și usturoiul tocate mărunt.

2. Pasul

Adăugați morcovii rași, pătrunjelul și țelina și sotați împreună pentru o vreme.

3. Pasul

Apoi se adaugă varza tocată. Se fierbe varza la foc mediu și se amestecă din când în când pentru a nu se arde.

4. Pasul

Când varza este pe jumătate moale, se pudrează cu făină, se amestecă și se toarnă bulionul. Se asezonează supa cu sare și piper.

5. Pasul

După ce a fiert, se îngroașă supa cu un amestec de apă și făină și se lasă să bolborosească. La servire, se presară cu pătrunjel tocat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou