PUBLICITATE
Tăieturi de căpșuni nepăstrăvite ca un nor
Sunt doar delicioase, pregătește-le cu mine ❤️🍓 Baza este, desigur, căpșunile‼️😁🍓🍓🍓
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
18
Ingrediente
- 500 g La căpșuni poate fi și mai mult
- Bezele lungi lapte pentru inmuiere
Crema de vanilie
- 800 ml Lapte
- 5 Gălbenuș
- 100 g zahăr cristal
- 60 g amidon de porumb
- 100 g Unt
Pe varf
- 400 ml frișcă
- 2 linguri Zahăr pudră sau alt îndulcitor
- Pe vârful căpșunilor liofilizate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Dimensiune: 20 x 26 cm.
2. Pasul
Căpșunile le spălăm și le tăiem felii.
3. Pasul
Turnăm 600 ml de lapte într-o oală, adăugăm vanilie și începem să îl încălzim. În 200 ml mixăm gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb. Turnăm amestecul în laptele fierbinte și pregătim o cremă de vanilie groasă. Lăsăm să se răcească. Începem să batem untul înmuiat și încorporăm treptat întreaga cremă.
4. Pasul
Înmuiem biscuiții în lapte și îi așezăm în formă. Ungeți cu 1/2 de cremă, felii de căpșuni, 2/2 de cremă și frișcă.
5. Pasul
Lasăm să se răcească.
6. Pasul
Poftă bună 🍓😍