PUBLICITATE

Sursa :: min che from Pexels

Tiramisu neprăjit

Aceasta este o rețetă pentru un tiramisu ușor fără mascarpone, fără coacere, pe care am făcut-o de mai multe ori pentru prieteni și familie. În loc de mascarpone, am folosit ricotta și smântână dulce deja disponibile în mod obișnuit. Este o alternativă excelentă pentru cei cărora nu le place mascarpone sau nu o pot mânca. Tiramisu este cremos, delicios și rapid de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 250 grame Ricotta Adăugat la
  • 200 ml Cremă dulce Adăugat la
  • 100 grame zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ambalare E-mail Adăugat la
  • 200 ml Espresso puternic sau cafea neagră Adăugat la
  • 2 linguri Rom (opțional) Adăugat la
  • 3 linguri Pudră de cacao Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Într-un castron, bateți cu mâna sau cu un mixer electric ricotta cu smântâna dulce și zahărul pudră. Amestecați până când obțineți un amestec omogen și cremos.

2. Pasul

Într-un bol mic, amestecați espresso cu romul. Se scufundă scurt biscuiții în acest amestec și se așază pe fundul unei forme alungite de copt.

3. Pasul

Se întinde un strat de amestec de ricotta peste stratul de biscuiți. Repetați procesul (biscuiți - cremă) până când ați folosit toate ingredientele. Stratul de deasupra ar trebui să fie cremă.

4. Pasul

Se presară tiramisu finit cu pudră de cacao. Puneți desertul la frigider pentru cel puțin 4 ore, dar preferabil peste noapte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou