PUBLICITATE
Sursa :: anamarques from Canva
Tort cu pișcoturi și frișcă
Această rețetă este pentru iubitorii de deserturi ușoare și delicioase în același timp. Baza de pișcoturi completată cu cremă de frișcă și fructe proaspete este ideală pentru o după amiază de vară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Corp
- 6 ks ouă
- 180 g zahăr
- 150 g făină simplă specială
- 3 ro ulei
- un vârf de cuțit de sare
Cremă
- 500 ml smântână pentru frișcă
- 3 ro zahăr
Fructe
- 250 g Căpșuni
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Mai întâi pregătim corpul. Bătăm ouăle cu zahăr până devin spumă, adăugăm treptat făina cernută și amestecăm totul bine.
2. Pasul
Turnăm aluatul într-o forma și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 25 de minute.
3. Pasul
După coacere, lăsăm corpul să se răcească.
4. Pasul
Între timp, pregătim crema - bateți smântâna cu zahăr până devine tare.
5. Pasul
Răcim corpul pe care vom pune crema și îl vom decora cu căpșuni curățate și tăiate pe jumătate.
6. Pasul
Lăsăm tarta în frigider câteva ore pentru a se îmbibat.
7. Pasul
Poftă bună!