PUBLICITATE

Sursa :: anamarques from Canva

Tort cu pișcoturi și frișcă

Această rețetă este pentru iubitorii de deserturi ușoare și delicioase în același timp. Baza de pișcoturi completată cu cremă de frișcă și fructe proaspete este ideală pentru o după amiază de vară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 6 ks ouă Adăugat la
  • 180 g zahăr Adăugat la
  • 150 g făină simplă specială Adăugat la
  • 3 ro ulei Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la

Cremă

  • 500 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 3 ro zahăr Adăugat la

Fructe

  • 250 g Căpșuni Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătim corpul. Bătăm ouăle cu zahăr până devin spumă, adăugăm treptat făina cernută și amestecăm totul bine.

2. Pasul

Turnăm aluatul într-o forma și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 25 de minute.

3. Pasul

După coacere, lăsăm corpul să se răcească.

4. Pasul

Între timp, pregătim crema - bateți smântâna cu zahăr până devine tare.

5. Pasul

Răcim corpul pe care vom pune crema și îl vom decora cu căpșuni curățate și tăiate pe jumătate.

6. Pasul

Lăsăm tarta în frigider câteva ore pentru a se îmbibat.

7. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou