PUBLICITATE
Tort de căpșuni într-o cană

Tort de căpșuni într-o cană

Un aluat fin parfumat cu căpșuni

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Materiale

  • 1 cană zahăr Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 214 cană unt la temperatura camerei Adăugat la
  • 212 căni făină simplă specială Adăugat la
  • 114 cană făină de migdale Adăugat la
  • 2 linguri De aromă de vanilie Adăugat la
  • 2 linguri suc de lămâie Adăugat la
  • 2 linguri praf de copt Adăugat la
  • ciupitură sare Adăugat la

Glazură

  • 200 g Căpșuni Adăugat la
  • 70 g zahăr Adăugat la
  • 2 linguri budincă de vanilie Adăugat la
  • 2 linguri suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Am folosit o ceașcă cu un volum de 100ml.

2. Pasul

Amestecăm oul cu zahăr.

3. Pasul

Apoi adăugăm restul ingredientelor și facem aluatul.

4. Pasul

Îl acoperim cu folie și îl lăsăm în frigider timp de o oră.

5. Pasul

Punem toate ingredientele pentru glazură într-o cratiță și le gătim la flacără moderată. Lăsăm să se răcească puțin.

6. Pasul

Adesea ne înfăinăm bine. Împărțim în 2 părți. Punem o parte într-o formă tapetată cu hârtie, din a doua parte formăm inimioare. Punem glazura pe prima parte, apoi inimile. Punem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/30 de minute sau după nevoie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou