PUBLICITATE
Tort de căpșuni într-o cană
Un aluat fin parfumat cu căpșuni
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Materiale
- 1 cană zahăr
- 1 ou
- 21⁄4 cană unt la temperatura camerei
- 21⁄2 căni făină simplă specială
- 11⁄4 cană făină de migdale
- 2 linguri De aromă de vanilie
- 2 linguri suc de lămâie
- 2 linguri praf de copt
- ciupitură sare
Glazură
- 200 g Căpșuni
- 70 g zahăr
- 2 linguri budincă de vanilie
- 2 linguri suc de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Am folosit o ceașcă cu un volum de 100ml.
2. Pasul
Amestecăm oul cu zahăr.
3. Pasul
Apoi adăugăm restul ingredientelor și facem aluatul.
4. Pasul
Îl acoperim cu folie și îl lăsăm în frigider timp de o oră.
5. Pasul
Punem toate ingredientele pentru glazură într-o cratiță și le gătim la flacără moderată. Lăsăm să se răcească puțin.
6. Pasul
Adesea ne înfăinăm bine. Împărțim în 2 părți. Punem o parte într-o formă tapetată cu hârtie, din a doua parte formăm inimioare. Punem glazura pe prima parte, apoi inimile. Punem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/30 de minute sau după nevoie.