PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Tort de ciocolată fără gluten

Acest tort de ciocolată este un deliciu pentru toți cei care evită glutenul.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 200 g Ciocolată Adăugat la
  • 200 g Unt Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 5 ks ou Adăugat la
  • 1 lingură De extract de vanilie Adăugat la
  • 50 g De pudră de cacao Adăugat la
  • 50 g Făină de migdale Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă o formă de copt. Așezați hârtia de copt în formă.

2. Pasul

Topiți ciocolata și untul la foc mic. Apoi adăugați zahărul și amestecați bine.

3. Pasul

Adăugați ouăle în amestecul de ciocolată, unul câte unul, amestecând în continuu. Apoi adăugați extractul de vanilie.

4. Pasul

Într-un alt castron, amestecați pulberea de cacao și făina de migdale. Apoi adăugați această combinație uscată la amestecul de ciocolată și amestecați bine.

5. Pasul

Turnați aluatul în forma pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 25-30 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou