PUBLICITATE
Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Tort de ciocolată fără gluten
Acest tort de ciocolată este un deliciu pentru toți cei care evită glutenul.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 200 g Ciocolată
- 200 g Unt
- 200 g Zahăr
- 5 ks ou
- 1 lingură De extract de vanilie
- 50 g De pudră de cacao
- 50 g Făină de migdale
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă o formă de copt. Așezați hârtia de copt în formă.
2. Pasul
Topiți ciocolata și untul la foc mic. Apoi adăugați zahărul și amestecați bine.
3. Pasul
Adăugați ouăle în amestecul de ciocolată, unul câte unul, amestecând în continuu. Apoi adăugați extractul de vanilie.
4. Pasul
Într-un alt castron, amestecați pulberea de cacao și făina de migdale. Apoi adăugați această combinație uscată la amestecul de ciocolată și amestecați bine.
5. Pasul
Turnați aluatul în forma pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 25-30 de minute.