PUBLICITATE
Sursa :: zstockphotos from Canva
Tort de cocos crud
Această rețetă pentru un delicios tort de cocos crud este simplă și rapidă. Nu necesită gătire termică și pregătirea nu durează mai mult de 30 de minute. Este ideal pentru orice ocazie și se evidențiază și pe o masă festivă. Încercați-l și dvs.!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Corp
- 200 g Nuci
- 100 g Date
- 2 lingurițe cacao
Conținut
- 400 ml Lapte de cocos
- 2 ro Miere
- 5 lingurițe Nucă de cocos
- 3 lingurițe Clar de gelatină
- 1 ks vanilie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Amestecăm migdalele și curmalele într-un mixer, apoi adăugăm cacao. Punem amestecul într-o formă și îl presăm pe fund.
2. Pasul
Încălzim laptele de cocos cu miere într-o oală mică. Adăugăm nucă de cocos, apoi gelatina clară și vanilia. Amestecăm totul împreună.
3. Pasul
Se pune amestecul pe corp și se lasă să se întărească în frigider cel puțin 3 ore.
4. Pasul
Înainte de servire, putem presăra tortul cu nucă de cocos și îl putem decora după cum dorim.