PUBLICITATE
Tort de cocos pentru micul dejun
Iți place cocosul? Pregătiți-vă aceste mic dejunuri sănătoase și gustoase cu aroma de "Raffaello". Chiar și un astfel de desert poate constitui un mic dejun complet.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Corp
- 2 ks ouă
- 100 g Brânză de vaci fină
- 30 g Făină de cocos
- 30 g Proteina pe care am avut-o a fost de cocos cu ciocolată albă
- 1 Articolul Praf de copt
- 25 ml Lapte
Cremă
- 150 g brânză dulce
- 60 g Caș de brânză cu grumă
- 15 g Cocos ras
- 15 g Proteina de cocos cu ciocolata alba
Glazură
- 50 g Proteina albă
- 3 Articolul Lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Amestecăm ouăle cu brânză, adăugăm restul ingredientelor și amestecăm. Turnăm aluatul într-o tavă mică de copt, pe care am uns-o cu ulei de cocos. Punem la cuptor la 180 de grade, aproximativ 15 minute.
2. Pasul
Amestecăm totul cu crema și o aplicăm pe baza coaptă.
3. Pasul
Proteinele cu lapte le topim și le întindem pe tarta. Eu am stropit partea de sus cu unt vanilie-cocos și am presărat cu fulgi de cocos. Putem consuma imediat sau lăsăm la frigider să se răcească.