PUBLICITATE
Tort de cocos pentru micul dejun

Tort de cocos pentru micul dejun

Iți place cocosul? Pregătiți-vă aceste mic dejunuri sănătoase și gustoase cu aroma de "Raffaello". Chiar și un astfel de desert poate constitui un mic dejun complet.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Corp

  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 100 g Brânză de vaci fină Adăugat la
  • 30 g Făină de cocos Adăugat la
  • 30 g Proteina pe care am avut-o a fost de cocos cu ciocolată albă Adăugat la
  • 1 Articolul Praf de copt Adăugat la
  • 25 ml Lapte Adăugat la

Cremă

  • 150 g brânză dulce Adăugat la
  • 60 g Caș de brânză cu grumă Adăugat la
  • 15 g Cocos ras Adăugat la
  • 15 g Proteina de cocos cu ciocolata alba Adăugat la

Glazură

  • 50 g Proteina albă Adăugat la
  • 3 Articolul Lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Amestecăm ouăle cu brânză, adăugăm restul ingredientelor și amestecăm. Turnăm aluatul într-o tavă mică de copt, pe care am uns-o cu ulei de cocos. Punem la cuptor la 180 de grade, aproximativ 15 minute.

2. Pasul

Amestecăm totul cu crema și o aplicăm pe baza coaptă.

3. Pasul

Proteinele cu lapte le topim și le întindem pe tarta. Eu am stropit partea de sus cu unt vanilie-cocos și am presărat cu fulgi de cocos. Putem consuma imediat sau lăsăm la frigider să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou