PUBLICITATE
Sursa :: didoi from Getty Images
Tort de sfeclă roșie
O rețetă excelentă de prăjitură de sfeclă roșie care este dulce și proaspătă în același timp.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 300 g Sfeclă roșie crudă
- 200 g Făină integrală
- 100 g Ulei vegetal
- 250 g Miere sau sirop de agave
- 3 ks ouă
- 1 bal Praf de copt
- 1 ro Scorțișoară
- un vârf de cuțit de sare
- zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Este important să spălați bine sfecla înainte de a o găti. Apoi se rade fin. Cel mai bine este să folosiți o răzătoare cu găuri mici.
2. Pasul
Într-un castron, se amestecă sfecla cu uleiul și mierea sau siropul de agave.
3. Pasul
Apoi se adaugă ouăle și se amestecă.
4. Pasul
Într-un alt castron, se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara și un vârf de cuțit de sare.
5. Pasul
Se adaugă treptat ingredientele uscate la sfeclă și ouă și se amestecă bine.
6. Pasul
Se toarnă aluatul în forma de tort.
7. Pasul
7.Coaceți prăjitura de sfeclă roșie timp de 40 - 45 de minute la 180 de grade.
8. Pasul
Înainte de servire, se presară prăjitura de sfeclă cu zahăr pudră.