PUBLICITATE

Tort de zmeură și biscuiți fără coacere

Sugestie pentru un tort de vară excelent

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 500 g biscuiți cu unt Adăugat la
  • 250 g Biscuiți înmuiați în ciocolată Adăugat la
  • 3 ks smântână acră Adăugat la
  • 2 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 450 g zmeură Adăugat la
  • 2 ks Frisca pariziana Adăugat la
  • Mure pentru decor Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Rupem biscuiții cu mâinile în bucăți într-un castron mai mare. Într-un alt castron, amestecăm smântâna cu zahărul pudră și apoi o turnăm peste biscuiții sfărâmați.

2. Pasul

Amestecăm bine totul cu un tel sau o lingură. Este important ca smântâna să ajungă peste tot între biscuiți.

3. Pasul

Jumătate din această masă o distribuim uniform pe fundul unei tăvi (30x20) și o nivelăm puțin. Peste asta aplicăm a doua jumătate de masă din biscuiți. Sau pur și simplu amestecăm alunele cu biscuiți.

4. Pasul

Conform instrucțiunilor, pregătim frișca, o aplicăm pe tort și o decorăm cu zmeură. Puneți tortul gata în frigider pentru câteva ore (de preferință peste noapte), astfel încât biscuiții să se înmoaie. A doua zi, vă veți bucura de un tort cu adevărat excelent și răcoritor.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou