PUBLICITATE
Tort fără coacere cu budincă
Deserturile fără coacere sunt foarte apreciate. Și sunt puține persoane care să nu le îndrăgească. Cu siguranță ar trebui să încercați acesta :)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 3 Pachet biscuiți
- 1 ambalare Pudincă de migdale
- 1 ambalare Budincă de vanilie adevărată
- 800 ml lapte
- 50 g Zahăr de trestie
- 250 g Brânză de vaci fină
- Gem
- Felii de migdale
- 100 g ciocolată
- 150 g brânză de vaci
- banană
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Ambele budinci le vom găti cu 400ml de lapte și 25g de zahăr.
2. Pasul
Adăugăm brânză la budincă bine fiartă - dăm fiecare 125g.
3. Pasul
La baza formei punem biscuiti deschisi la culoare. Pe biscuiti ungem crema de migdale. Peste aceasta punem banane taiate in rondele. Adaugam din nou biscuiti, de data aceasta cacao. Pe biscuiti ungem crema de vanilie. Peste crema punem gem. La varf sfaramam sau punem biscuiti si presaram cu feliuti de migdale.
4. Pasul
Dizolvăm ciocolata și o amestecăm cu brânza. Întindem glazura de ciocolată pe deasupra tortului. Punem la rece să se solidifice.