PUBLICITATE
Tort rapid fără gluten cu căpșuni
Acest tort este soluția ideală dacă aveți poftă de ceva dulce, dar doriți în același timp ceva sănătos și fără gluten. Căpșunile îi oferă un gust proaspăt și irezistibil.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
Deseori
- 200 g Făină fără gluten
- 100 g unt
- 80 g zahăr
- 1 ks ou
- 1 linguriță Praf de copt
Conținut
- 300 g Căpșuni
- 2 ro zahăr
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecăm toate ingredientele uscate pentru aluat. Adăugăm untul și oul și procesăm în aluat neted.
2. Pasul
Rulăm des aluatul și îl punem într-o formă unsă. Pe aluat așezăm căpșunile curățate și tăiate.
3. Pasul
Coacem tortul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade cca 40 de minute.
4. Pasul
Lăsăm plăcinta să se răcească și apoi o putem servi.