PUBLICITATE

Tort rapid fără gluten cu căpșuni

Acest tort este soluția ideală dacă aveți poftă de ceva dulce, dar doriți în același timp ceva sănătos și fără gluten. Căpșunile îi oferă un gust proaspăt și irezistibil.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15

Deseori

  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 80 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la

Conținut

  • 300 g Căpșuni Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecăm toate ingredientele uscate pentru aluat. Adăugăm untul și oul și procesăm în aluat neted.

2. Pasul

Rulăm des aluatul și îl punem într-o formă unsă. Pe aluat așezăm căpșunile curățate și tăiate.

3. Pasul

Coacem tortul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade cca 40 de minute.

4. Pasul

Lăsăm plăcinta să se răcească și apoi o putem servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou