:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/meAKx_81WbM53-iK-5uE/1448b6dfa41220d0026842f6308e9c.jpeg)
Tortă cu frisca și biscuiți cu căpșuni
Cine nu ar iubi-o?😁 Ușor de pregătit, gata într-o clipă, fără o grămadă de vase murdare. Și fiindcă sezonul căpșunilor este în plină desfășurare, torta cu căpșuni este💣 bombastică.
Ingrediente
- 250 g Biscuiți pentru copii 1 pachet
- 100 g Un pachet lung de biscuiti pentru copii
- 1000 g Smântână acră 4x 250g
- 2 ks zahăr vanilat
- 2 linguri zahăr de cofetărie
- 500 g căpșuni proaspete
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un bol amestecăm 2 smântâni acide cu 1 zahăr vanilat și 1 linguriță de zahăr pudră. Pe fundul formei de tort aranjăm biscuiți și împrăștiem pe ei jumătate din smântâna aromată.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/meAKx_81WbM53-iK-5uE/103d149aab273bbde8b72840a54d67.jpeg)
Tăiem biscuiții lungi în jumătate și îi așezăm vertical pe bordurile formei de tort. Întindem căpșunile pe smântână. Întindem a doua jumătate de smântână pe căpșuni și punem din nou biscuiții pe ea.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/meAKx_81WbM53-iK-5uE/2d1ad367aa8b6fede8c46714a20e32.jpeg)
Într-un castron, amestecăm celelalte 2 smântâne acri cu 1 zahăr vanilat și 1 lingură de zahăr pudră. Repetăm procedura: smântână, căpșuni, smântână.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/meAKx_81WbM53-iK-5uE/61d4f3eb6522f6a456727f09bfdeaf.jpeg)
Ornăm vârful cu fructe și punem tortul cel mai bine peste noapte în frigider. Poftă bună 😋
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/meAKx_81WbM53-iK-5uE/4ecd9cdff1a190dca7ed7ecbeb2d3c.jpeg)