Tortă cu frisca și biscuiți cu căpșuni
Cine nu ar iubi-o?😁 Ușor de pregătit, gata într-o clipă, fără o grămadă de vase murdare. Și fiindcă sezonul căpșunilor este în plină desfășurare, torta cu căpșuni este💣 bombastică.
Ingrediente
- 250 g Biscuiți pentru copii 1 pachet
- 100 g Un pachet lung de biscuiti pentru copii
- 1000 g Smântână acră 4x 250g
- 2 ks zahăr vanilat
- 2 linguri zahăr de cofetărie
- 500 g căpșuni proaspete
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un bol amestecăm 2 smântâni acide cu 1 zahăr vanilat și 1 linguriță de zahăr pudră. Pe fundul formei de tort aranjăm biscuiți și împrăștiem pe ei jumătate din smântâna aromată.
Tăiem biscuiții lungi în jumătate și îi așezăm vertical pe bordurile formei de tort. Întindem căpșunile pe smântână. Întindem a doua jumătate de smântână pe căpșuni și punem din nou biscuiții pe ea.
Într-un castron, amestecăm celelalte 2 smântâne acri cu 1 zahăr vanilat și 1 lingură de zahăr pudră. Repetăm procedura: smântână, căpșuni, smântână.
Ornăm vârful cu fructe și punem tortul cel mai bine peste noapte în frigider. Poftă bună 😋