PUBLICITATE

Sursa :: NoirChocolate from Getty Images

Tortă cu migdale suedeză

O delicioasă tortă cu migdale suedeză, perfectă pentru ocazii speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 200 g făină de migdale Adăugat la
  • 175 g zahăr Adăugat la
  • 200 g unt Adăugat la
  • 4 ks ou Adăugat la

Umplutura

  • 250 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 2 ks zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 175°C și pregătiți o formă de tort rotundă (26 cm).

2. Pasul

Aluat: Într-un castron, amestecați făina de migdale cu zahărul. Topiți untul și adăugați-l la amestec. Apoi, bateți ouăle și amestecați bine.

3. Pasul

Turnati aluatul pregatit in tava si coaceti in cuptor aproximativ 25 de minute.

4. Pasul

După coacere, lăsați tortul să se răcească.

5. Pasul

Umplutura: Între timp, în timp ce tortul se răcește, pregătiți umplutura. Bateți smântâna cu zahărul vanilat până se înfiripă.

6. Pasul

Tăiați corpul în 2 părți, ungeți cu cremă de frișcă și puteți presăra cu migdale după gust.

7. Pasul

Lăsați tortul pentru o vreme în frigider, astfel încât umplutura să se întărească bine și apoi puteți servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou