PUBLICITATE

Tortă de făină de speltă cu brânză de vaci

Pufoasă și aromată cu brânză de vaci

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Text

  • 5 ou Adăugat la
  • 30 g zahăr din nucă de cocos Adăugat la
  • 3 Lingură ulei de rapiță Adăugat la
  • 2 lingură apă călduță Adăugat la
  • 70 g Faina de spelta neteda Adăugat la
  • 1 Lingura cacao Adăugat la
  • 1 Pachet Pudră de copt fără fosfat Adăugat la

Umplutura

  • 250 g Brânză de vaci degresată Adăugat la
  • 90 g smântână acră Adăugat la
  • 1 lingură Miros de vanilie Adăugat la
  • fructe Adăugat la
  • Nuci pentru decor Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Am folosit o formă rotundă cu un diametru de 26cm.

2. Pasul

Batem ouăle cu zahăr.

3. Pasul

Adăugăm ulei și apă și amestecăm.

4. Pasul

Apoi adăugăm făină, carob și praf de copt. Batem totul cu atenție.

5. Pasul

Aranjăm forma cu hârtie de copt și turnăm aluatul.

6. Pasul

Introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/30 de minute sau după necesitate.

7. Pasul

Selectăm și lăsăm să se răcească.

8. Pasul

Amestecăm brânză, smântână și vanilie.

9. Pasul

Vom împodobi torta. O vom decora cu fructe și nuci măcinate.

10. Pasul

Daca alegeti o forma cu un diametru mai mic, puteti taia corpul in doua jumatati. Totusi, va recomand sa dublati cantitatea de umplutura.

11. Pasul

Sau puteți alege și varianta neproțată, unde în loc de aluat utilizați biscuiți, pe care îi veți alterna cu umplutura. De asemenea, dublați cantitatea. Și în mijloc puteți adăuga și fructe proaspete.

12. Pasul

Punem torta cel puțin 1 oră în frigider și servim așa.

13. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou