PUBLICITATE
Tortillas mexicane

Tortillas mexicane

O delicatesă cu carne tocată

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carnea de vitel tocată Adăugat la
  • 6 tortilla de făină Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 60 g fasole roșie la conservă, fără aromă Adăugat la
  • 60 g conserve de porumb Adăugat la
  • 250 g Brânză gouda tare Adăugat la
  • brânză Adăugat la
  • 100 g brânză cheddar Adăugat la
  • 400 g roșii decojite Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • Condiment de usturoi Adăugat la
  • Ardei iute Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiem ceapa mărunt și o călim în ulei de măsline. Adăugăm carnea tocată, turnăm puțină apă și o lăsăm să se toace împreună cu ceapa.

2. Pasul

Când carnea este gata, adăugăm fasolea, porumbul, roșiile tocate și condimentăm cu sare, piper negru și usturoi.

3. Pasul

O scoatem de pe foc și o lăsăm să se răcească. Apoi, radeți 200 g brânză tare în mixul răcit, amestecați și adăugați chilli după gust.

4. Pasul

Ne pregătim tortillas .. fiecare este umplut cu amestec, rulăm și le punem unul lângă altul într-o tavă de copt pe care am uns-o cu ulei de măsline.

5. Pasul

Lăsăm deoparte un amestec de 2 PL și ungem tortilla pregătită cu el. Apoi le presărăm cu restul de brânză rasă (gouda) și apoi cu cheddar.

6. Pasul

Se vor coace tortillas pentru 15 minute la 180 de grade C.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou