Tortillas mexicane
O delicatesă cu carne tocată
Ingrediente
- 500 g Carnea de vitel tocată
- 6 tortilla de făină
- 1 The Onion
- 60 g fasole roșie la conservă, fără aromă
- 60 g conserve de porumb
- 250 g Brânză gouda tare
- brânză
- 100 g brânză cheddar
- 400 g roșii decojite
- ulei de măsline
- Sare
- Piper negru
- Condiment de usturoi
- Ardei iute
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiem ceapa mărunt și o călim în ulei de măsline. Adăugăm carnea tocată, turnăm puțină apă și o lăsăm să se toace împreună cu ceapa.
Când carnea este gata, adăugăm fasolea, porumbul, roșiile tocate și condimentăm cu sare, piper negru și usturoi.
O scoatem de pe foc și o lăsăm să se răcească. Apoi, radeți 200 g brânză tare în mixul răcit, amestecați și adăugați chilli după gust.
Ne pregătim tortillas .. fiecare este umplut cu amestec, rulăm și le punem unul lângă altul într-o tavă de copt pe care am uns-o cu ulei de măsline.
Lăsăm deoparte un amestec de 2 PL și ungem tortilla pregătită cu el. Apoi le presărăm cu restul de brânză rasă (gouda) și apoi cu cheddar.
Se vor coace tortillas pentru 15 minute la 180 de grade C.