PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty co vařily naše babičky

Umăr de porc pe ciuperci

De câțiva ani încerc să prepar umărul de porc cu ciuperci și smântână și sunt mereu încântată de cât de delicioasă este această simplă mâncare tradițională cehă. Este perfect pentru un prânz sau o cină în familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Umăr de porc Adăugat la
  • 500 g Hub Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 1 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • 2 Linguri Uleiuri Adăugat la
  • 150 ml Vin alb Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți carnea. Se spală, se usucă și se taie umărul în bucăți mai mici. Apoi se sărează, se piperă și se trece prin făină.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o oală și se prăjește carnea în el până când devine aurie. Dacă vă place o suprafață ușor mai crocantă, nu vă temeți să o lăsați să se prăjească mai mult timp.

3. Pasul

După ce carnea este gata, se scoate din oală și se prăjește ceapa tocată în același ulei până devine aurie. Adăugați usturoiul feliat și ciupercile pe care le-ați curățat și tocat în prealabil.

4. Pasul

După ce ciupercile sunt moi, se aruncă carnea înapoi în oală, se acoperă cu vin alb și se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 15 minute sub capac.

5. Pasul

Apoi adăugați doar smântâna, amestecați și lăsați să fiarbă puțin pentru a combina aromele.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou