PUBLICITATE

Sursa :: Andrei Ifrim's Images from Canva

Umplutură de ciocolată cu budincă

Umplutură delicioasă de ciocolată cu cremă, potrivită pentru prăjituri și tarte.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 2 pachete Pudră de budincă de ciocolată Adăugat la
  • 1 l Lapte Adăugat la
  • 5 ro Zahăr Adăugat la
  • 200 g ciocolată cu lapte Adăugat la
  • 250 g Unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

În primul rând, gătiți budinca de ciocolată într-o cratiță, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Personal, recomand întotdeauna să folosiți un pic mai puțin lapte decât scrie pe etichetă pentru ca budinca să fie mai groasă.

2. Pasul

Când crema este gata, se adaugă ciocolata tocată mărunt și se amestecă bine. Vă recomand să faceți acest lucru cât timp este încă caldă, pentru ca ciocolata să se topească frumos și să se combine cu budinca.

3. Pasul

După ce ați pregătit amestecul de ciocolată, lăsați-l să se răcească și, între timp, bateți untul și zahărul până devine spumos. Întotdeauna reușesc să obțin o textură moale și pufoasă dacă las untul la frigider timp de o oră înainte de a-l bate.

4. Pasul

La final, amestecați untul bătut cu ciocolata și ați terminat. Poți folosi această umplutură în prăjituri, clătite sau orice alte produse de patiserie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou