Sursa :: Andrei Ifrim's Images from Canva
Umplutură de ciocolată cu budincă
Umplutură delicioasă de ciocolată cu cremă, potrivită pentru prăjituri și tarte.
Ingrediente
- 2 pachete Pudră de budincă de ciocolată
- 1 l Lapte
- 5 ro Zahăr
- 200 g ciocolată cu lapte
- 250 g Unt
Ultimele broșuri
Procedura
În primul rând, gătiți budinca de ciocolată într-o cratiță, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Personal, recomand întotdeauna să folosiți un pic mai puțin lapte decât scrie pe etichetă pentru ca budinca să fie mai groasă.
Când crema este gata, se adaugă ciocolata tocată mărunt și se amestecă bine. Vă recomand să faceți acest lucru cât timp este încă caldă, pentru ca ciocolata să se topească frumos și să se combine cu budinca.
După ce ați pregătit amestecul de ciocolată, lăsați-l să se răcească și, între timp, bateți untul și zahărul până devine spumos. Întotdeauna reușesc să obțin o textură moale și pufoasă dacă las untul la frigider timp de o oră înainte de a-l bate.
La final, amestecați untul bătut cu ciocolata și ați terminat. Poți folosi această umplutură în prăjituri, clătite sau orice alte produse de patiserie.