PUBLICITATE
Sursa :: stockfotocz from Getty Images
Văcuță cu smântână
Văcuță cu smântână este un fel principal excelent, care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie bună.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g file de vită
- 2 ks The Onion
- 2 ks morcovi
- 150 ml cremă de gătit
- 1 ks frunză de dafin
- 10 g Sare
- 5 g piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Tăiem carnea în felii, o sărăm și o condimentăm.
2. Pasul
În tigaie prăjim ceapa tăiată, adăugăm morcovul tăiat și prăjim.
3. Pasul
Adăugăm carnea în tigaie și o prăjim pe toate părțile, adăugăm o frunză de dafin.
4. Pasul
Adăugăm apă, acoperim și fierbem timp de 1-1,5 ore.
5. Pasul
Dacă carnea este moale, amestecăm sosul, adăugăm smântână și gătim încă 15 minute.
6. Pasul
Servim cu găluște de casă.