PUBLICITATE
Zucchini turtă dulce
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Ingredientele
- 220 g Dovlecel ras
- 300 g Faina semi-groasa
- 100 ml Ulei
- 3 ouă
- 100 ml Lapte
- 1 bal De praf de copt din ghimbir
- 2 linguri Zahăr de trestie
- 1 Lingura Scorțișoară
- 3 linguri Salvează traducerea
Glace
- Gem
- gem
- răzuit nucă de cocos
- ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Pentru coacere am folosit o formă rotundă cu un diametru de 22cm.
2. Pasul
Curățăm dovleacul și îl răzuim fin, adăugăm ouăle, laptele și uleiul și îi batem împreună.
3. Pasul
Adăugăm făină, praf de copt, scorțișoară, zahăr și carob și amestecăm din nou.
4. Pasul
Aluatul il turnam intr-o forma tapetată cu hârtie și îl introducem în cuptorul preîncălzit.
5. Pasul
Coacem la 180/30-35 de minute.
6. Pasul
Alegem, lăsăm să se răcească.
7. Pasul
Ungem cu gem și presărăm cu cocos.
8. Pasul
Poftă bună!