PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: SylwesterL

Vega Töltött Káposzta

Ez egy ízletes magyar recept, amely tökéletes választás a vegetáriánusok számára. Gazdag ízekkel és egészséges hozzávalókkal készül, ideális hideg téli napokon.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pentru umplutura:

  • 1 Cap varză Adăugat la
  • 200 Gram orez brun Adăugat la
  • 400 Gram ciuperci Adăugat la
  • 1 Cap ceapă Adăugat la
  • 2 gerezd usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei umpluți Adăugat la
  • 1 vârf de cuțit sare Adăugat la
  • 1 vârf de cuțit Vin Adăugat la

Pentru sosul de roșii:

  • 400 Gram Piure de rosii sau rosii conservate Adăugat la
  • 1 Cap ceapă Adăugat la
  • 3 gerezd usturoi Adăugat la
  • 2 linguriță Ardei iute Adăugat la
  • 1 vârf de cuțit sare Adăugat la
  • 1 vârf de cuțit Cafea Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pasul 1: Blancharea și îndepărtarea frunzelor de varză.

2. Pasul

Pasul 2: Pregătirea umpluturii: prăjiți ceapa și usturoiul, adăugați orezul, ciupercile, ardeiul roșu, sarea și piperul.

3. Pasul

Pasul 3: Umplem frunzele de varza cu umplutura și le înfășurăm.

4. Pasul

Pasul 4: Pregătirea sosului de roșii: prăjește ceapa și usturoiul, adaugă piureul de roșii sau roșiile conservate, boiaua de ardei, sarea și piperul.

5. Pasul

Pasul 5: Turnăm sosul de roșii peste varza umplută și coacem la 180°C timp de 30 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou