PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: SylwesterL
Vega Töltött Káposzta
Ez egy ízletes magyar recept, amely tökéletes választás a vegetáriánusok számára. Gazdag ízekkel és egészséges hozzávalókkal készül, ideális hideg téli napokon.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Pentru umplutura:
- 1 Cap varză
- 200 Gram orez brun
- 400 Gram ciuperci
- 1 Cap ceapă
- 2 gerezd usturoi
- 1 linguriță Ardei umpluți
- 1 vârf de cuțit sare
- 1 vârf de cuțit Vin
Pentru sosul de roșii:
- 400 Gram Piure de rosii sau rosii conservate
- 1 Cap ceapă
- 3 gerezd usturoi
- 2 linguriță Ardei iute
- 1 vârf de cuțit sare
- 1 vârf de cuțit Cafea
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pasul 1: Blancharea și îndepărtarea frunzelor de varză.
2. Pasul
Pasul 2: Pregătirea umpluturii: prăjiți ceapa și usturoiul, adăugați orezul, ciupercile, ardeiul roșu, sarea și piperul.
3. Pasul
Pasul 3: Umplem frunzele de varza cu umplutura și le înfășurăm.
4. Pasul
Pasul 4: Pregătirea sosului de roșii: prăjește ceapa și usturoiul, adaugă piureul de roșii sau roșiile conservate, boiaua de ardei, sarea și piperul.
5. Pasul
Pasul 5: Turnăm sosul de roșii peste varza umplută și coacem la 180°C timp de 30 de minute.