PUBLICITATE
Sursa :: imagedepotpro from Getty Image Signature
Aluat de pandișpan fără cântărire
O rețetă simplă de aluat de pandișpan fără necesitatea de a cântări ingredientele.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 5 ks ou
- 10 ro apă călduță
- 10 ro zahăr
- 10 ro făină semi-groasă
- 1 ro Praf de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Spargem ouăle și separăm albușurile de gălbenușuri.
2. Pasul
Gălbenușurile le-am bătut cu zahăr și apă până la obținerea unei spume.
3. Pasul
Batem albușurile până devin spumă tare.
4. Pasul
Într-un bol, amestecăm făina cu praf de copt și o adăugăm treptat la gălbenușuri.
5. Pasul
La final amestecăm manual zăpada.
6. Pasul
Turnăm adesea compoziția pe o tigaie unsă și coacem la 180 de grade aproximativ 20 de minute.