Sursa :: Pixabay: congerdesign
Banana bară de ciocolată cu banane
Pentru mine, combinația de banane și ciocolată a fost întotdeauna cea mai bună. Îmi place aroma fină și dulce a bananei, care este completată minunat de ciocolată. În plus, acest baton de ciocolată cu banane este rapid și ușor de făcut. Cred că este startul perfect în lumea deserturilor.
Ingrediente
- 5 db Banană mare, coaptă
- 200 g ciocolată neagră
- 20 dkg unt
- 30 dkg făină
- 15 dkg zahăr
- 2 ou
- 1 tasak Praf de copt
- Un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, topesc untul și ciocolata într-o baie de apă la foc mic. Aveți grijă să nu se încingă prea tare. Apoi, zdrobesc bananele cu o furculiță și le adaug în ciocolata unsă cu unt.
Apoi vin zahărul, ouăle și sarea. Întotdeauna amestecați bine ingredientele înainte de a-l adăuga pe următorul.
Adaug făina și praful de copt în amestec treptat, amestecând bine. Am întins aluatul uniform într-o tavă mare tapetată cu hârtie de copt, folosind un cuțit de netezit.
Se coace în cuptor la 180°C timp de aproximativ 25 de minute. Este important ca feliile să se răcească complet înainte de a le depozita. Se păstrează într-o cutie bine închisă, într-un loc răcoros.
Când se servește, se presară cu zahăr pudră pentru a fi și mai festivă.