PUBLICITATE
Brioșe cu dovlecel
Salvați această rețetă pentru sezonul de dovlecel. Brioșele simple bicolore.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 400 g castraveți
- 2 ou
- 1 bucată banană
- 25 ml ulei
- 50 ml lapte
- 40 g Făină de ovăz
- 100 g Făină integrală de speltă
- 1 linguriță praf de copt
- 1 Articolul Bicarbonat de sodiu pentru ceai
- 2 linguriță Scorțișoară
- ciupitură Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățăm dovlecelul și-l dăm pe răzătoare. Îl stoarcem de suc. Într-un bol, combinăm ingredientele uscate. Adăugăm ouăle, uleiul, laptele și banana pătățită. La final, adăugăm dovlecelul stors. Împărțim aluatul în două părți.
2. Pasul
La prima parte, adăugați 10 g de cacao, eventual proteine de ciocolată și flavdrops de ciocolată.
3. Pasul
La a doua parte, putem adăuga proteine de vanilie și picături de aromă de vanilie.
4. Pasul
Alternăm între partea întunecată și cea luminată în coșurile de silicon. Coacem la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute.