PUBLICITATE

Sursa :: FB: Domáce varenie

Broccoli coapte cu șuncă și brânză

Căutați o alternativă sănătoasă și gustoasă la cina tradițională? Încercați broccoli coapte cu șuncă și brânză. Este ușor de pregătit și cu siguranță toată familia îl va iubi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 1 ks broccoli Adăugat la
  • 200 g șuncă Adăugat la
  • 200 g mozzarella Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 160 ml cremă de gătit Adăugat la

Condimente și altele

  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și pregătiți o tavă mare de copt.

2. Pasul

Curățați broccoli, împărțiți în buchețele și fierbeți în apă sărată timp de 5 minute.

3. Pasul

Tăiați șunca în cuburi mici și ceapa în felii subțiri. Zdrobiți usturoiul.

4. Pasul

Într-o tigaie, topiți puțin unt și căliți ceapa cu usturoiul până când ceapa devine moale și aurie. Adăugați șunca și căliți încă 5 minute.

5. Pasul

Într-un castron, amestecați oul, smântâna, sarea și piperul. Adăugați broccoli, șunca și ceapa și amestecați bine.

6. Pasul

Amestecul îl transferăm într-un vas de copt și îl presărăm cu brânză rasă.

7. Pasul

Coaceți timp de 25 de minute, sau până când brânza devine auriu maro.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou