Sursa :: FB: Domáce varenie
Broccoli coapte cu șuncă și brânză
Căutați o alternativă sănătoasă și gustoasă la cina tradițională? Încercați broccoli coapte cu șuncă și brânză. Este ușor de pregătit și cu siguranță toată familia îl va iubi.
Ingrediente
Ingredientele principale
- 1 ks broccoli
- 200 g șuncă
- 200 g mozzarella
- 2 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 ks ou
- 160 ml cremă de gătit
Condimente și altele
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și pregătiți o tavă mare de copt.
Curățați broccoli, împărțiți în buchețele și fierbeți în apă sărată timp de 5 minute.
Tăiați șunca în cuburi mici și ceapa în felii subțiri. Zdrobiți usturoiul.
Într-o tigaie, topiți puțin unt și căliți ceapa cu usturoiul până când ceapa devine moale și aurie. Adăugați șunca și căliți încă 5 minute.
Într-un castron, amestecați oul, smântâna, sarea și piperul. Adăugați broccoli, șunca și ceapa și amestecați bine.
Amestecul îl transferăm într-un vas de copt și îl presărăm cu brânză rasă.
Coaceți timp de 25 de minute, sau până când brânza devine auriu maro.