PUBLICITATE

Sursa :: FB: Jedlo je krásne

Broskyňová bublanina

Chutnă a jednoduchă broskyňovă bublanina, care este un desert de vară excelent. O puteți prepara fără probleme din ingrediente disponibile în mod obișnuit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 1 ambalare Pudră de copt Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 150 ml lapte Adăugat la

Conținut

  • 6 ks Piersică Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi ne pregătim ingredientele pentru aluat. Cernem făina într-un castron mai mare, adăugăm zahărul, praful de copt, ouăle, untul topit și laptele. Amestecăm bine totul.

2. Pasul

Curățăm piersicile, îndepărtăm sâmburii și le tăiem în bucăți mai mici.

3. Pasul

Aluatul îl turnăm într-o formă unsă și presărată cu făină. Pe aluat distribuim în mod egal piersicile tăiate.

4. Pasul

Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute. Înainte de sfârșitul coacerii, înțepăm tortul cu un ac, dacă nu rămâne aluat pe el, este gata.

5. Pasul

O lăsăm să se răcească și o presărăm cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou