:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/wufqUw1bjQuKmdU8h17u/c619b5e73f5edab785826121ba4585.jpeg)
Sursa :: FB: Jedlo je krásne
Broskyňová bublanina
Chutnă a jednoduchă broskyňovă bublanina, care este un desert de vară excelent. O puteți prepara fără probleme din ingrediente disponibile în mod obișnuit.
Ingrediente
Des
- 250 g făină simplă specială
- 200 g zahăr
- 1 ambalare Pudră de copt
- 2 ks ou
- 125 g unt
- 150 ml lapte
Conținut
- 6 ks Piersică
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi ne pregătim ingredientele pentru aluat. Cernem făina într-un castron mai mare, adăugăm zahărul, praful de copt, ouăle, untul topit și laptele. Amestecăm bine totul.
Curățăm piersicile, îndepărtăm sâmburii și le tăiem în bucăți mai mici.
Aluatul îl turnăm într-o formă unsă și presărată cu făină. Pe aluat distribuim în mod egal piersicile tăiate.
Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute. Înainte de sfârșitul coacerii, înțepăm tortul cu un ac, dacă nu rămâne aluat pe el, este gata.
O lăsăm să se răcească și o presărăm cu zahăr pudră.