PUBLICITATE
Sursa :: arfo from Getty Images
Carne de porc pe ciuperci
Rețetă pentru o carne de porc perfectă pe ciuperci și sos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g De carne de porc
- 250 g Ciuperci
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ro făină
- 500 ml Bulion de vită
- sare
- chimen
- Piper negru
- 1 ro Ulei vegetal
- zahăr
- oțet
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
75 min.
1. Pasul
Se taie carnea în cuburi și se condimentează cu sare. Se curăță și se taie ciupercile.
2. Pasul
Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt.
3. Pasul
Când ceapa devine aurie, se adaugă carnea și se prăjește până se rumenește.
4. Pasul
Apoi se adaugă ciupercile feliate, chimenul, puțin piper și se toarnă bulionul peste tot.
5. Pasul
Lăsați carnea să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră. Apoi se adaugă făina dizolvată în apă, se amestecă și se mai lasă să fiarbă puțin.
6. Pasul
La final, se asezonează cu sare, zahăr și oțet după gust.