PUBLICITATE

Sursa :: morisfoto from Getty Images

Carne de porc pe grătar

Carne de porc picantă și suculentă preparată la grătar, ideală pentru grătarul de vară cu prietenii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Cotlete de porc Adăugat la
  • 150 ml Sos de soia Adăugat la
  • 2 Garoafe usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță piper roșu măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță sare de mare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Clătiți și uscați carnea de porc. Într-un castron, amestecați sosul de soia, usturoiul strivit, paprika roșie măcinată, piperul negru măcinat și sarea de mare pentru a obține o marinadă omogenă.

2. Pasul

Frecati bine carnea cu marinada si lasati-o sa se marineze in frigider cel putin 2 ore, ideal peste noapte.

3. Pasul

Înainte de a grăti, lăsați carnea să se încălzească suficient la temperatura camerei. Încălziți grătarul la o temperatură medie.

4. Pasul

Friptura trebuie grătită direct pe grătar timp de aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte.

5. Pasul

Apoi scoateți carnea de pe grătar și lăsați-o să se odihnească câteva minute înainte de servire. Serviți cu garniturile preferate și salată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou