Sursa :: HoaLuu from Pixabay
Cea mai bună pizza făcută acasă
Rețeta pentru cea mai bună pizza de acasă, care vă va dorește cu siguranță. Cu această rețetă puteți experimenta, adăugați ingredientele dvs. preferate și creați propria versiune a unei pizza perfecte!
Ingrediente
Des
- 200 g făină simplă specială
- 1 bucată Drojdie uscată
- 1 Articolul sare
- 2 Articolul ulei de măsline
- 125 ml Apă caldă
Conținut
- 200 g mozzarella
- 200 g piure de roșii
- Roșii
- 100 g șuncă
- 12 bucată măsline negre
- 1 Articolul busuioc
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătire aluat: într-un castron amestecați ingredientele uscate. Faceți o gaură în mijloc, turnați uleiul și adăugați treptat apa caldă prin această gaură. Framântați aluatul și lăsați-l să crească 40 de minute într-un loc cald.
Pregătirea umpluturii: tăiați roșia, șunca în cuburi mici și mozzarella în felii. Lăsați măslinele întregi sau le tăiați în inele.
Încălziți cuptorul la 220 de grade. Întindeți aluatul pe o suprafață înfăinată până la o grosime de aproximativ 5 mm.
4. Mutati adesea pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, ungeti-o cu pastă de tomate, adăugați șuncă, roșii, măsline și condimentați cu sare și busuioc.
5. Pizza se coace timp de 15 – 20 de minute, sau până când partea de jos a pizzei este frumos crocantă și brânza s-a topit.