PUBLICITATE
Sursa :: YULIYA KIRILLOVA from Getty Images
Cotlet de porc cu legume congelate
Cotlet de porc delicios și rapid preparat cu legume congelate. Legumele pot fi oricare aveți în congelator.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 800 g Cotlet de porc
- 1 linguriță sare și piper
Legume
- 1 ambalare legume congelate
- 2 linguri ulei
- 1 linguriță Paprika pulbere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Presarați carnea de porc cu sare și condimente și puneți-o în tava de copt.
2. Pasul
Răspândiți legumele congelate în jurul cărnii, presărați cu boia de ardei și stropiți cu ulei.
3. Pasul
Introduceți tava în cuptor și coaceți aproximativ 45 de minute, până când carnea este gata și legumele sunt moi.
4. Pasul
Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de servire.
5. Pasul
Apoi il taiati si serviti cu legume la cuptor. Poftă bună!