PUBLICITATE

Sursa :: 4kodiak from Getty Images Signature

Cotlet de porc la cuptor

O retetă excelentă de cotlet de porc clasic la cuptor, pe care toți iubitorii de carne o vor adora.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 1 ks Carne întreagă Adăugat la
  • 3 ks The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare usturoi Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță Paprika măcinată Adăugat la
  • 1 linguriță Mărgăritar Adăugat la
  • 1 linguriță Cimbru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C. Curățați ceapa și tăiați-o în bucăți de dimensiune medie. Curățați usturoiul și lăsați-l întreg.

2. Pasul

Carnea de porc se spală, se usucă și se taie în porții. Apoi carnea se sărează, se condimentează și se lasă să stea aproximativ 15 minute, pentru ca condimentele să pătrundă în carne.

3. Pasul

Prajiti carnea de porc pe fiecare parte în ulei în tigaie, pentru a sigila suprafața cărnii și a ajuta astfel la menținerea suculenței când se coace.

4. Pasul

În tava, așezați cotletele prăjite, adăugați usturoiul și turnați un pahar de apă. Introduceți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți la acoperit aproximativ 60 de minute.

5. Pasul

După o oră de coacere, scoateți tava din cuptor și turnați sucul peste carnea de porc. Apoi coaceți carnea de porc încă 30 de minute fără acoperiș, pentru a se rumeni frumos la suprafață.

6. Pasul

După coacere, lăsați carnea să se odihnească puțin, apoi tăiați-o.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou