PUBLICITATE
Cotlete de porc cu cartofi unt

Cotlete de porc cu cartofi unt

Un clasic pe care îl iubește fiecare

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Șnițele

  • Cotlet de porc fără os Adăugat la
  • ouă Adăugat la
  • făină simplă specială Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • vegeta Adăugat la
  • pesmet Adăugat la
  • Ulei pentru prăjire Adăugat la
  • untură Adăugat la
  • morcovi Adăugat la

Cartofi

  • cartofi noi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • ceapă de primăvară Adăugat la
  • unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

În trei boluri pregătim făina, ouăle bătute cu vegeta, pesmet.

2. Pasul

Tăiem carnea în felii medii și subțiri. O sărăm și o trecem treptat prin făină, ou și la final prin pesmet.

3. Pasul

Punem în uleiul încins cu untură de porc, adăugăm rondele de morcov pentru a preveni arderea uleiului. Prăjim pe ambele părți până devin auriu.

4. Pasul

Vom selecta pe o farfurie cu un șervet pentru a absorbi uleiul excesiv.

5. Pasul

Cartofii îi curățăm de coajă, îi tăiem și îi punem la fiert în apă sărată, apoi îi scurgem.

6. Pasul

Prăjesc în unt ceapa de primăvară și năutul.torn peste cartofi și amestec, acopăr, las să stea puțin și servesc. Eu o fac curățând castravetele de coajă, îl mărunțesc în felii subțiri, adaug piper negru măcinat și sare. când castravetele își lasă sucul, torn apă în care adaug zahăr cristal, trebuie să se dizolve și adaug oțet, totul după gust. cineva preferă mai dulce, cineva mai acru. amestec și gata :) Bun gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou