PUBLICITATE
Crackers de dovleac
Delicioase și crocante
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 100 g Dovleac ras
- 100 g Unt
- 160 g Făină fină
- 1 lingură Praf de copt
- 1 lingură Instrumente
- pentru frecare Ou
- Susam pentru presarat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Curățăm dovleacul crud și îl dăm pe răzătoarea mai fină.
2. Pasul
Adăugăm untul la temperatura camerei, sare, praf de copt și făină.
3. Pasul
Pregătim aluatul, pe care îl lăsăm la frigider timp de 20 de minute.
4. Pasul
Deseori frământăm și întindem aluatul.
5. Pasul
Decupăm diferite forme pe care le punem pe hârtia de copt.
6. Pasul
Ungem cu ou și presărăm cu susan.
7. Pasul
Introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/15-20 de minute sau după nevoie, până devin auriu.
8. Pasul
Selectăm și lăsăm la răcit.
9. Pasul
La drum, potrivit gustului, puteți adăuga ierburi proaspete, usturoi, brânză sau diverse condimente.