PUBLICITATE
Crackers de dovleac

Crackers de dovleac

Delicioase și crocante

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 100 g Dovleac ras Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 160 g Făină fină Adăugat la
  • 1 lingură Praf de copt Adăugat la
  • 1 lingură Instrumente Adăugat la
  • pentru frecare Ou Adăugat la
  • Susam pentru presarat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul crud și îl dăm pe răzătoarea mai fină.

2. Pasul

Adăugăm untul la temperatura camerei, sare, praf de copt și făină.

3. Pasul

Pregătim aluatul, pe care îl lăsăm la frigider timp de 20 de minute.

4. Pasul

Deseori frământăm și întindem aluatul.

5. Pasul

Decupăm diferite forme pe care le punem pe hârtia de copt.

6. Pasul

Ungem cu ou și presărăm cu susan.

7. Pasul

Introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/15-20 de minute sau după nevoie, până devin auriu.

8. Pasul

Selectăm și lăsăm la răcit.

9. Pasul

La drum, potrivit gustului, puteți adăuga ierburi proaspete, usturoi, brânză sau diverse condimente.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou