Sursa :: Pixabay
Delicios Hot Dogs de cârnați vegetarieni de casă cu cârnați de casă
Acești hot-dog vegetarieni sunt o alternativă delicioasă la hot-dogurile tradiționale pe bază de carne. Sunt preparați folosind ingrediente simple, pe bază de plante, și sunt perfecți pentru o cină rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii sau pentru un grătar de vară. Bogați în proteine și plini de aromă, acești hot-dog vor fi cu siguranță pe placul mulțimii, chiar și în rândul celor care nu sunt vegetarieni.
Ingrediente
Pentru crenvurștii vegetarieni:
- 4 Cârnați vegetarieni
- 4 Chifle pentru hot dog
- 2 tbls ulei de măsline
Pentru garnituri:
- 1 Ceapă, tăiată felii subțiri
- 1 Tomate, tăiate felii subțiri
- 4 Castraveți murați, tăiați în felii subțiri
- Sos de muștar, după gust
- Ketchup, după gust
- Maioneză vegană, după gust
- Sare și piper, după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Odată ce uleiul este încins, adăugați cârnații vegetarieni și gătiți-i până când sunt aurii pe fiecare parte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
În timp ce se fierb cârnații, pregătiți garniturile. Tăiați ceapa, roșiile și murăturile și puneți-le deoparte.
După ce cârnații sunt fierți, scoateți-i din tigaie și lăsați-i deoparte să se răcească puțin.
Asamblați hot-dogii tăind o fantă în fiecare chiflă (dar nu până la capăt) și punând un cârnat înăuntru. Acoperiți cu ceapă tăiată felii, roșii, murături, muștar, ketchup și maioneză vegană. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Serviți imediat hot-dogii vegetarieni cu o garnitură de cartofi prăjiți sau o salată proaspătă.