PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Fidea de cartofi

Rețeta slovacă tradițională pentru fidea de casă, preparată din aluat de cartofi. Această rețetă este simplu de pregătit și delicioasă la gust.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ades

  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 30 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 2 g sare Adăugat la

Servire

  • Instrumente Adăugat la
  • cacao Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Gătim cartofii în apă sărată, îi curățăm și îi strivim prin sită cât sunt încă fierbinți.

2. Pasul

Adăugăm unt, ouă, făină netedă și sare la cartofii fierți. Amestecăm compoziția și obținem un aluat neted.

3. Pasul

Formăm cilindri egali din aluat, pe care îi tăiem în bucăți mai mici.

4. Pasul

Bucăți de paste gătim în apă sărată aproximativ 3 minute.

5. Pasul

Tăiem găluștele fierte și le servim cu cacao sau mac.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou