PUBLICITATE
Granola casnică simplă
Rețetă rapidă și simplă pentru granola casnică și crocantă. :)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 300 g fulgi de ovăz
- 150 g Amestec de nuci
- 25 g Zahăr de trestie
- 1 Articolul Scorțișoară
- 80 g ulei de nucă de cocos
- 100 g Miere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Într-un bol mai mare, punem fulgi de ovăz, zahăr, nuci tocate și scorțișoară.
2. Pasul
Adăugăm uleiul de cocos topit și mierea și amestecăm bine pentru ca ingredientele uscate și umede să se combine bine.
3. Pasul
O răspândim pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și nivelăm uniform compoziția cu o lingură.
4. Pasul
O introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 160 °C pentru aproximativ 15-20 de minute (în funcție de cuptor). Verificăm și amestecăm la fiecare 5 minute pentru a se coace uniform.
5. Pasul
După coacerea granolei, o lăsăm să se răcească și cei care adoră ciocolată, pot adăuga 30-40g de ciocolată tocată amară.
6. Pasul
Depozităm într-un recipient închis, unde va dura până la consum.