Sursa :: sbossert from Getty Images Signature
Gulaș cu ciuperci
Gulașul de ciuperci este un fel de mâncare tradițională cehă, caracterizat prin gustul și aroma sa bogată. Este un fel de mâncare excelent pentru zilele călduroase, când vă puteți bucura de aroma ispititoare a gulașului de ciuperci.
Ingrediente
- 1 kg ciuperci
- 2 ks The Onion
- 2 Linguri Ulei de floarea-soarelui
- 4 Cuișoare Usturoi
- 2 Linguri Ardei tocat mărunt
- 1 Lingura Săruri
- 1⁄2 linguri Piper măcinat
- 2 Linguri Făină netedă
- 1 Lingura Kminu
- 1 Linguri Majorana
- 1 Linguri Sosuri worchester
- 11⁄2 litru Ape
Ultimele broșuri
Procedura
Curățați, clătiți și tăiați ciupercile în felii. Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul.
Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa până când devine aurie. Se adaugă usturoiul tocat și se prăjește încă câteva minute.
Adăugați ciupercile tăiate felii și prăjiți-le până când devin verzi.
Apoi se adaugă boiaua măcinată, sarea, piperul, chimenul și măghiranul. Se amestecă și se prăjește pentru un timp.
Apoi se adaugă făina, se amestecă și se toarnă apa. Se aduce la fierbere.
Adăugați sosul worchestra și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 ore, până când ciupercile sunt complet fierte și sosul s-a îngroșat.