Sursa :: phbcz from Getty Images
Gulaș de vită cu paste făinoase
Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Ingrediente
- 500 g Carne de vită
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 bucată The Onion
- 1 bucată Ardei roșu
- 1 bucată piper verde
- 3 bucată Morcovi
- 2 linguri Ardei dulce
- 750 ml Bulion de vită
- 250 g Paste
- sare și piper
- ulei
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați carnea în bucăți de aproximativ 3x3 cm.
Se taie mărunt ceapa, usturoiul și ardeii. Morcovii în rondele. Nu uitați că legumele din tocană vor contribui semnificativ la gustul acesteia și la consistența sosului.
Se încinge uleiul într-o cratiță, se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa se rumenește ușor. Este foarte important să amestecați regulat în această etapă pentru ca ceapa și usturoiul să nu se ardă.
Se adaugă carnea, ardeii și morcovii. Se prăjesc aproximativ 10 minute, apoi se adaugă paprika dulce, sare și piper după gust.
Se toarnă bulionul, se adaugă legumele și se fierbe încet timp de aproximativ 1 oră.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi se scurg.