PUBLICITATE

Sursa :: phbcz from Getty Images

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne de vită Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată Ardei roșu Adăugat la
  • 1 bucată piper verde Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 linguri Ardei dulce Adăugat la
  • 750 ml Bulion de vită Adăugat la
  • 250 g Paste Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți de aproximativ 3x3 cm.

2. Pasul

Se taie mărunt ceapa, usturoiul și ardeii. Morcovii în rondele. Nu uitați că legumele din tocană vor contribui semnificativ la gustul acesteia și la consistența sosului.

3. Pasul

Se încinge uleiul într-o cratiță, se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa se rumenește ușor. Este foarte important să amestecați regulat în această etapă pentru ca ceapa și usturoiul să nu se ardă.

4. Pasul

Se adaugă carnea, ardeii și morcovii. Se prăjesc aproximativ 10 minute, apoi se adaugă paprika dulce, sare și piper după gust.

5. Pasul

Se toarnă bulionul, se adaugă legumele și se fierbe încet timp de aproximativ 1 oră.

6. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi se scurg.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou