PUBLICITATE

Sursa :: Ann_Zhuravleva from Getty Images

Mini pizza din aluat foietaj

Această variantă delicioasă și rapidă de mini pizza cu aluat de foietaj este o alternativă excelentă la rețetele clasice. Este ușor de personalizat în funcție de ingredientele preferate și este excelentă pentru cină sau pentru petreceri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Frecvent

  • 1 ambalare produse de patiserie pufoasă Adăugat la

Conținut

  • 200 g mozzarella Adăugat la
  • 2 Bucăți Roșii Adăugat la
  • 100 g șuncă Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la

Sos

  • 200 g Pasată (roșii pasate) Adăugat la
  • 1 linguriță oregano uscat Adăugat la
  • 1 linguriță Busuioc uscat Adăugat la
  • 1 linguriță ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

2. Pasul

Întindeți aluatul de foietaj de dimensiunea unei pizza.

3. Pasul

Pregătiți sosul amestecând passata, oregano, busuioc și ulei de măsline.

4. Pasul

Aplicați sosul pe aluat și adăugați umplutura la alegere. Presărați cu mozzarella.

5. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15-20 de minute, până când aluatul devine crocant și brânza se topește.

6. Pasul

Lăsați pizza să se răcească pentru o vreme înainte de a o tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou