PUBLICITATE
Sursa :: Ann_Zhuravleva from Getty Images
Mini pizza din aluat foietaj
Această variantă delicioasă și rapidă de mini pizza cu aluat de foietaj este o alternativă excelentă la rețetele clasice. Este ușor de personalizat în funcție de ingredientele preferate și este excelentă pentru cină sau pentru petreceri.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Frecvent
- 1 ambalare produse de patiserie pufoasă
Conținut
- 200 g mozzarella
- 2 Bucăți Roșii
- 100 g șuncă
- 1 bucată The Onion
Sos
- 200 g Pasată (roșii pasate)
- 1 linguriță oregano uscat
- 1 linguriță Busuioc uscat
- 1 linguriță ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
2. Pasul
Întindeți aluatul de foietaj de dimensiunea unei pizza.
3. Pasul
Pregătiți sosul amestecând passata, oregano, busuioc și ulei de măsline.
4. Pasul
Aplicați sosul pe aluat și adăugați umplutura la alegere. Presărați cu mozzarella.
5. Pasul
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15-20 de minute, până când aluatul devine crocant și brânza se topește.
6. Pasul
Lăsați pizza să se răcească pentru o vreme înainte de a o tăia.