PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/k58TKzabnwKrYo7Z93Ef/fb32d189ab4d69318c1e102842f5cc.jpeg)
Sursa :: ffolas from Canva
Paste cu gorgonzola
Rețetă rapidă de paste cu gorgonzola. Gustul excepțional al gorgonzolei aduce o aromă specifică acestui fel de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 320 g Paste fettuccine
- 200 g gorgonzola
- 250 ml Cremă de gătit
- 2 linguri Unt
- sare și piper negru
- Brânză parmezan rasă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Într-o cratiță, fierbeți pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pastele trebuie să fie al dente, adică fierte la foc mediu.
2. Pasul
Între timp, se topește untul într-o altă cratiță, se adaugă gorgonzola tăiată în cuburi mici și se lasă să se topească la foc mic.
3. Pasul
Când brânza s-a topit, se adaugă crema de gătit și se amestecă totul. Se asezonează cu sare și piper.
4. Pasul
Se ia sosul de pe foc și se adaugă pastele fierte și scurse, se amestecă bine pentru a combina bine sosul cu pastele.
5. Pasul
Serviți pastele fettuccine cu parmezan ras.