PUBLICITATE
Sursa :: nadianb from Canva
Paste cu spanac și ciuperci
Rețetă gustoasă de paste cu spanac și ciuperci. Mâncare rapidă pentru cină sau prânz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 350 g Paste
- 2 cuișoare usturoi tocat
- 300 g Ciuperci proaspete
- 200 g spanac proaspăt
- 2 ro Ulei de măsline
- sare și piper negru proaspăt măcinat
- 50 g Brânză parmezan rasă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ciupercile tăiate felii în el și prăjiți-le. Apoi adăugați usturoiul și prăjiți încă un minut.
2. Pasul
Adăugați spanacul și mai fierbeți puțin. Se asezonează cu sare și piper după gust.
3. Pasul
Între timp, gătiți pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când sunt gata, scurgeți apa și adăugați pastele în tigaie împreună cu spanacul și ciupercile.
4. Pasul
Se amestecă totul bine pentru ca aromele să se amestece. La final, presărați pastele cu parmezan ras și serviți imediat.