PUBLICITATE

Sursa :: jackmalipan from Getty Images

Paste la cuptor cu carne tocată și brânză

Un fel de mâncare simplu și delicios pe care îl veți aprecia nu numai în timpul săptămânii de lucru. Aceste paste la cuptor cu carne tocată sunt pline de gust și vor fi pe placul întregii familii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 500 g paste Adăugat la

Carne tocată

  • 500 g carne tocată Adăugat la

Bază

  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 400 g piure de roșii Adăugat la
  • 1 Articolul busuioc Adăugat la
  • 1 Articolul oregano Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la

Coacere

  • 200 g brânză rasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiem ceapa și usturoiul și le călim în tigaie.

2. Pasul

Adăugăm carnea tocată și o prăjim până devine maro.

3. Pasul

Adăugăm pasta de tomate, busuioc, oregano, sare și piper. Fierbem la foc mic timp de 15 minute.

4. Pasul

Gătim pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

5. Pasul

Amestecăm pastele gătite cu sos de carne.

6. Pasul

Transferăm amestecul într-o tigaie, îl presărăm cu brânză rasă și îl coacem într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 20 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou