PUBLICITATE
Sursa :: jackmalipan from Getty Images
Paste la cuptor cu carne tocată și brânză
Un fel de mâncare simplu și delicios pe care îl veți aprecia nu numai în timpul săptămânii de lucru. Aceste paste la cuptor cu carne tocată sunt pline de gust și vor fi pe placul întregii familii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 500 g paste
Carne tocată
- 500 g carne tocată
Bază
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 400 g piure de roșii
- 1 Articolul busuioc
- 1 Articolul oregano
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul Piper negru
Coacere
- 200 g brânză rasă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiem ceapa și usturoiul și le călim în tigaie.
2. Pasul
Adăugăm carnea tocată și o prăjim până devine maro.
3. Pasul
Adăugăm pasta de tomate, busuioc, oregano, sare și piper. Fierbem la foc mic timp de 15 minute.
4. Pasul
Gătim pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5. Pasul
Amestecăm pastele gătite cu sos de carne.
6. Pasul
Transferăm amestecul într-o tigaie, îl presărăm cu brânză rasă și îl coacem într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 20 de minute.