Placintă cu brânză și coacăze
Căutați o rețetă pentru un desert delicios, ușor de preparat și care nu este un tort obișnuit și uscat? Încercați această placintă cu brânză și coacăze. Puteți să înlocuiți fructele și cu altele.
Ingrediente
Des
- 40 g unt
- 100 g Făină de orez sau înlocuire cu semi-grosieră
- 50 g făină semi-groasă
- 50 g fulgi de ovăz
- 50 g îndulcitor zahăr din trestie eritritol
- 1 ambalare Praf de copt
- Pinch Pământ
Umplutură
- 500 g Brânză de vaci semi-grasă
- 1 ks ou
- 1 ro pulbere de cremă de frișcă
- 20 g Proteine de coacăze sau altele
- sau Omite
- 1 ambalare zahăr vanilat
- Am folosit coacăze congelate
- Pe care l-am lăsat să se dezghețe
Ultimele broșuri
Procedura
Forma pentru biscuiți episcopali se tapetează cu hârtie de copt. Se unge fundul formei cu aproximativ 20g de unt. Amestecăm toate ingredientele uscate și aplicăm jumătate din amestec pe fundul formei.
Amestecăm bine toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția coacăzelor. Aplicăm umplutura peste amestecul uscat. Distribuim coacăzele peste umplutură și acoperim cu cealaltă jumătate de amestec uscat. Așezăm felii de unt pe vârf (aproximativ 20g). Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute. După coacere, lăsăm să se răcească în cuptorul ușor deschis. Tăiem doar când plăcintă s-a răcit complet.