PUBLICITATE
Plăcintă cu mac și gem de cireșe

Plăcintă cu mac și gem de cireșe

Un desert minunat combinând mac și cireșe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 150 g făină simplă specială Adăugat la
  • 50 unt topit Adăugat la
  • 50 g Miere Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 Articolul praf de copt Adăugat la
  • Pinch Nise Adăugat la

Umplutura

  • 100 g Unt de untura Adăugat la
  • 250 g Brânză de vaci granulată Adăugat la
  • 100 g semințe de mac măcinate Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 50 g Miere Adăugat la
  • 50 g Proteina de vanilie sau mai multe îndulcitori Adăugat la
  • 50 ml lapte Adăugat la
  • 1 ambalare Zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 ro Pudră de budincă cu vanilie de aur Adăugat la

Glazura

  • 200 g Jeleu de cireșe allnutrition Adăugat la
  • 1 ro Clasa de aur Adăugat la
  • 2 ro apă Adăugat la
  • Îndulcitor potențial Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.

Amestecăm toate ingredientele pentru aluat. Frământăm manual aluatul, pe care îl lăsăm la frigider timp de o jumătate de oră. Între timp, ne pregătim umplutura. Într-un castron, amestecăm macul, zahărul vanilat, proteina și laptele. Într-un alt castron, amestecăm brânza cu untul de răspândire, oul și mierea. Combinăm ambele mixuri împreună. Îmbrăcăm o formă rotundă cu un diametru de 20 cm cu hârtie de copt. Împrăștiem aluatul pregătit pe fundul și pe marginile formei (putem să-l și întindem cu sucitorul). Înțepăm aluatul cu o furculiță și îl umplem cu umplutura. Coacem la o temperatură de 170 de grade timp de aproximativ 45-50 de minute. După coacere, lăsăm să se răcească în cuptorul întredeschis. Pentru glazură, într-un castron amestecăm azit de fructe în apă. Punem gemul într-o oală, adăugăm azitul de fructe amestecat cu apă. După gust, putem să îndulcim și lăsăm să fiarbă până se îngroașă. Îmbrăcăm pe placă și o punem la frigider.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou