PUBLICITATE
Plăcintă cu pere
Salvați această rețetă și coaceți o plăcintă în sezonul pere
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 3 bucată ou
- 60 g zahăr brun
- 50 ml lapte
- 25 ml ulei de nucă de cocos
- 20 g Nu este necesar proteina de vanilie
- 100 g făină de spelta
- 1 linguriță praf de copt
- 2 linguriță Scorțișoară
- 5 Pere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
Bateți ouăle cu zahăr. Adăugați uleiul și laptele. Apoi, amestecați ingredientele uscate. Tăiați perele în felii subțiri și amestecați-le cu aluatul. Tapetați o formă rotundă cu hârtie de copt. Turnăm aluatul pregătit în formă. Eu am așezat câteva felii pe partea de sus a aluatului și am presărat cu scorțișoară. Coacem la o temperatură de 175 de grade timp de 40 de minute.