PUBLICITATE
Sursa :: Adam Calaitzis from Getty Images
Pui pe sos de muștar
Rețetă pentru un pui delicios care este acoperit cu sos de muștar.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 ks piept de pui
- 4 ro Muștar
- 3 ro miere
- 200 ml Cremă de gătit
- Sare, piper
- ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Se curăță piepturile de pui, se condimentează cu sare și piper și se prăjesc pe ambele părți într-o tigaie în ulei.
2. Pasul
Când carnea este bine rumenită, se adaugă muștarul și mierea, se amestecă totul și se lasă să fiarbă puțin. Mierea și muștarul trebuie adăugate în această ordine - mai întâi muștarul și apoi mierea pentru a obține combinația ideală de dulceață și picant.
3. Pasul
La final, se adaugă smântâna de gătit, se amestecă din nou și se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute sub capac.
4. Pasul
Serviți puiul finit în sos de muștar cu miere cu orez.